dijous, 3 de juliol del 2008

Les mentides de Zapatero

Les eleccions generals van donar el triomf al PSOE, en part perquè hi havia un sector de l'electorat que no volia que guanyés el PP. Segons el sondeig post-electoral del CIS, un 11,9% de les persones que va votar el PSOE ho va fer per evitar que guanyés el PP. No sé si equivocadament o no però, estic dins d'aquest percentatge, tot i que vaig valorar altres aspectes.

Ara bé, haver guanyat les eleccions no treu que el PSOE hagi d'explicar-se. Si durant la campanya electoral no s'acceptava parlar de crisi econòmica ni de situació preocupant, quan tota la gent del món econòmic en parlava, ara hauria d'explicar-se el president del govern. Si no es pot dir enganyar, sí que se'ls pot acusar de deformar la realitat o de disfressar-la. Crec que això, excepti que té fe cega en la religió de partit, ho pot veure. Igualment, ens van dir que no hi hauria transvasaments i de ben poc ens ha anat. O els famosos 400 euros, els quals han acabat sent una xifra màxima que hauran rebut al final d'any només aquelles persones que hagin declarat IRPF entre juny i desembre. La legislatura passada ens van prendre el pèl amb l'Estatut. Aquesta no es pot permetre ja cap més presa de pèl.


Creative Commons License

1 comentari:

Gustau Moreno ha dit...

Lo dels 400 euros és una gran enganyifa. Avui ho he comprovat mirant la nòmina. He cobrat els primers 200 euros al costat del sou base, i després l'Estat m'ha aplicat la retenció corresponent del 17% per l'IRPF. Per tant, m'està aplicant una retenció per segona vegada, en uns diners que ja m'havia retingut. És cert que menys dóna una pedra, però el que hauria d'haver fet Zapatero és donar-nos els 400 euros nets i d'una tacada, sense aquest tipus de trampes.