dijous, 24 de juliol del 2008

loenviogratis.com, cartes rebudes


Ja puc confirmar per experiència pròpia el correu gratuït del qual parlava fa uns dies, loenviogratis.com, arriba a la destinació. Vaig enviar una carta amb fotografies i, tot i que ha trigat un parell de setmanes, i no dos dies, ha arribat. Ma germana va fer la mateixa prova i va arribar en una setmana. Les fotografies es veuen molt bé, tot i que el paper no és d'alta qualitat sinó d'una qualitat suficient per enviar fotografies en color. De publicitat, almenys en aquestes dues proves, no n'ha arribat. Imagino que a mesura que es vagi utilitzant aquest servei anirà rebent-se publicitat. M'ha quedat el dubte sobre si aquesta anirà inserida dins del sobre, si anirà impresa al sobre o si la rebrà qui envia el correu.

Creative Commons License

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola amic (No se si está bien escrito):
quiero agradecerte tu comentario y comentarte que hemos hecho mejoras para que se cumplan los plazos de entrega, por lo que esperamos que sean muchisimo mas cortos.
De todas maneras quería aclararte tu duda sobre la publicidad. La publicidad estará siempre impresa en el sobre, donde ahora está nuestros mensajes o posiblemente en alguna campaña en el interior, pero en ningún caso en el folio que vosotros componéis.

Un fuerte abrazo.

Jose Martínez

Unknown ha dit...

Hola,

Gracias por tu respuesta. Amic lo has escrito perfectamente. El plazo de entrega no era crítico y entiendo que se debe también a que estáis empezando. Me parece un servicio muy útil y que voy a utilizar con toda seguridad.

Saludos,

Manel