dimecres, 16 de juliol del 2008

Visionaris


El president Montilla aposta per un model productiu que no depengui tant de la construcció. Es vol una indústria de valor afegit -més innovació?-. Però, potser aquest discurs hauria d'haver existit molt abans. A Madrid abans de les eleccions negaven la mala situació econòmica. Ara l'accepten. Ara es prenen mesures que haurien d'haver-se pers fa temps, en un país on el totxo i el turisme representen una quota massa elevada de mercat. En comptes de cercar canvis per prevenir el futur, s'adopten mesures per pal·liar els efectes de la crisi. Massa tard. I ho patirem els de sempre.

Creative Commons License

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord. Els que ens governen, i aquí això va a tots els nivells, des de ajuntaments a UE, estan demostrant que no tenen cap mena de visió ni molt menys previsió del que han de fer. Hem tingut un cicle de bona economia que no s'ha aprofitat per a res que no sigui retroalimentar el sistema. Res de diversificació, tot els diners a la gallina dels ous d'or del moment. Tenim uns polítics-gestors que no gestionen ni planifiquen. I com tu dius, a pagar-ho els de sempre. Això si, cada dia més funcionaris, i ells ni crisi ni res, cada mes, cau la mateixa nòmina.

La gent sen cansarà, i arribarem en un futur a un sistema on la clase politica fara altres feines secundaries i menys importants