dijous, 16 de desembre del 2010

#Amposta El nou centre comercial d'Amposta i IKEA

Avui s'ha inaugurat la primera fase de les galeries comercials del costat del cementiri. El proper mes de gener o febrer s'inaugurarà el Carrefour. I encara quedarà una tercera fase. Diuen que s'hi instal·la l'Electro Hiper Europa. Si no recordo malament també deien que es construirien algunes vivendes. Fins i tot es va anunciar l'any 2009 la instal·lació d'una botiga de National Geographic, de Jysk i de Burger King.

Cal alegrar-se i esperar el millor per a les botigues, perquè reporten un benefici per a la ciutat i per al territori quant a llocs de treball. Ara bé, al Facebook Mariano Lalana té dubtes sobre el projecte, en una època com la que vivim. En època de crisi es tira endavant i es posa un marxa un megaprojecte com aquest. És per dubtar. I com també diu, a més amb un nom en castellà, Futuro Ciudad Amposta. Sincerament em sembla una manca de sensibilitat el nom en castellà però, cadascú amb el seu negoci fa el que vol. I ara que vinguin els del PP a dir que a Catalunya es multa per posar noms en castellà.

D'altra banda a la Sénia han posat el crit al cel en saber que IKEA s'instal·larà prop d'aquí, a Tarragona. Una amenaça. Ara bé, per al consumidor una empresa com aquesta li aporta solucions a un preu molt millor que no pas el que costa qualsevol composició de mobles comprada a la Sénia. I això que la Sénia no és el lloc més car de Catalunya. Sí que cal pensar en els llocs de treball però, almenys jo penso que els preus dels mobles són exagerats, fins i tot en temps de crisi.

Creative Commons License + GNU FDL