dimecres, 8 de desembre del 2010

#FiraAmposta #mercat Les paradetes de la Fira i el mercat dels dimarts

Amposta: Fira Amposta 2010, paradetes i atraccionsAquest any qui vingui de fora a veure la Fira pot trobar-se que les paradetes i atraccions de tots els anys han desaparegut del carrer Sebastià Juan Arbó. A l'alçada del Pabelló d'Esports comença l'exposició de cotxes i hi ha el pas amb entrada. Les parades s'han ubicat enguany al passeig del Canal de Navegació, i les atraccions als terrenys que queden entre aquest i la pista d'atletisme dels Xiribecs.

Al principi pensava que potser no era la millor ubicació, perquè al costat del canalet la sensació de fred, amb la humitat, ha de ser major però, després de visitar-ho, sembla que sí que és un lloc molt encertat. A més, el carrer és més estret que on eren abans i dóna més caliu.

Sí que semblava però, més un mercat dels dimarts que no pas paradetes d'una fira, també cal dir-ho. I aprofitant l'ocasió, és un bon exemple que allí el mercat dels dimarts es pot fer perfectament.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

David Romaní ha dit...

Completament d'acord.

Es més, espero que a partir d'enguany, s'ubiquen les paradetes i les atraccions al mateix lloc.

Xavi ha dit...

això últim, just ho comentava amb el meu pare aquest cap de setmana. Millor ubicació per al mercat dels dimarts és aquesta de l'avinguda del
Canalet. Més espai per a gent i paradistes.