diumenge, 5 de desembre del 2010

#Amposta #obres #perill Les obres del carrer Navarra

Amposta: obres mal delimitades al carrer NavarraA Amposta hi ha molts carrers en obres. El carrer Navarra, el Miquel Granell i adjacents d'aquest, en obres. El centre de la ciutat congestionat perquè s'estan abordant a l'hora les obres, en comptes de fer-les per trams, i no hi ha ningú que ho reguli, de forma que a les cruïlles poden anar acumulant-se cotxes si no hi ha una ànima caritativa que s'aturi i et deixi passar.

Ara bé, a banda de la planificació de les obres, cal comentar la seva senyalització, sobretot la protecció de les persones que passen per carrers en obres, per evitar caigudes. A la imatge hi ha les obres del carrer Navarra, al cantó amb el carrer 2 de maig. Ahir ma mare hi va caure. Les tanques delimiten les obres però, encara hi queda, com es veu, un espai enfonsat al costat de la tanca. Ahir a la nit, no hi havia llum a la tanca, malgrat que veig que n'hi ha una, de manera que ma mare, apartant-se perquè venien cotxes, va posar el peu al desnivell i va caure.

Segur que no és el primer cop que passa, com tampoc és el primer cop que una ventada s'emporta tanques mal posades, que poden fer mal a persones i vehicles. Ara bé, potser és que aquestes coses costen pocs diners i maldecaps als que les fan malament, ja sigui posant-les o supervisant-les.

Creative Commons License + GNU FDL