dissabte, 4 de desembre del 2010

#controladors La militarització del conflicte aeri

Estem en democràcia. Se suposa que els conflictes civils, sense violència, s'han de resoldre per la via democràtica. I si un govern no és prou competent per solucionar-ho, o demana ajuda a la resta de partits o plega i marxa cap a casa, que vinguin uns altres. Vicent Partal fa un editorial d'urgència sobre el conflicte dels controladors i la declaració de l'estat d'alarma per part del govern. I hi estic d'acord.

Que un estigui totalment en contra de l'actitud dels controladors no deixa de ser compatible amb pensar que optar per una declaració d'estat d'alarma és una solució molt bèstia, per no dir que fa una mica de por. Que li trobarà gustet Zapatero a militaritzar els conflictes? Que no ha hagut altra opció amb els 6 anys que fa que governa? No pot sortir el portaveu socialista contestant Esteban González Pons (PP) recordant-li que els 600.000 euros de sou dels controladors els va establir el PP. Perquè després de 6 anys si no han canviat les coses ja no és culpa ni d'Aznar ni Rajoy ni de ningú del PP.

Una perla més per a Zapatero, qui cada dia està més prop de tenir un collar sencer.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

Cucafera ha dit...

Si, han tingut 6 anys, però no deu ser casualitat què, ara, i des de fa uns mesos, que se'ls va voler posar en vereda, els conflictes no paren. I que fa pensar que si se'ls hagués abaixar els ingressos de manera radical, no s'hagués acabat igual, que ara? fa un any, tres o cinc.

Peró el més important. Arribats a aquesta situació, on tothom sap que tot es culpa de Zapatero ( sense ironia )....QUE ÉS EL QUE S'HAVIA DE FER? Aixo ningú ho contesta. Deixar que tornin els controladors als seus llocs quan els plagui?
El que no tenen es vergonya, si no es sabessin privilegiats i en compte de 2400, a Espanya, n'hi haguessin 10.000, uns collons estaríem com estem i farien el que fan.
Sense parlar de que no estem ni davant d'una vaga legal. On molts es posen malats a la mateixa hora.