diumenge, 19 d’agost del 2007

Taurons

L'aparició de taurons a la costa de Tarragona és una de les grans notícies d'aquests dies. Segurament, intoxicats de les pel·lícules en què presenten la vessant violenta dels taurons, els banyistes hauran sortit corrent de l'aigua, no sigui que l'animal els ataqui i se'ls emporti la cama o mitja taula de surf. Un cop vist que l'espècie era inofensiva, la gran decisió: cap a l'Aquàrium de Barcelona. Pobre animal, no ha comès altre error que acostar-se massa a la costa. Ara, en comptes de traslladar-lo al que se suposa que és el seu hàbitat, se'l posarà en captivitat, per ser una de les noves atraccions de la capital. Increïble.

3 comentaris:

Joan Vicent ha dit...

Crec que et precipites. Primer el posen a la piscina de l'Aquarium, ja que creuen que està malalt o alguna cosa té, per això s'aproxima a la platja.

Tenen previst tornar-lo al seu hàbitat més endavant, ja que segons el personal de l'Aquarium, tenen ja massa taurons.

Anònim ha dit...

Van fer un perimetre de proteccio pels banyistes, per a que el tauro no els mosegues, quan s'ha vist que el perimetre de proteccio hauria d'haver estat pel tauro, per a que la gent no intentes agarrar-lo o arponeixar-lo

La cosa s'ha portat bastant malament

Joan Vicent ha dit...

Llàstima que ha mort.

Es veu que venia "tocat", per això s'aproximava tant a la costa.