dimarts, 7 d’abril del 2009

Saura hauria de plegar

D'un temps ençà ICV està insistint en una trama conspiratòria contra el partit amb diferents fronts per defensar-se de les crítiques que reben com partit i el conseller Saura com màxim representant al govern. Si no fos prou ara només cal que el conseller Saura es queixi del tractament informatiu de TV3 sobre les imatges de la càrrega dels Mossos contra els manifestants anti-Bolonya. Massa visualitzacions de les imatges o quin problema hi ha? No es pot ser tan parcial. Si aquestes imatges haguessin mostrat les càrregues policials de la UAB quan va anar-hi Aznar dubto que Saura s'hagués queixat del tractament mediàtic.

Crec que a ICV el vot de confiança que podia tenir se li ha acabat, i que si no estan contents amb les crítiques, si no saben defensar-se amb una argumentació com cal, millor que marxin cap a casa. No podem estar mantenint un govern amb gent que no assumeix allò que va amb el càrrec.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Amable Pallisé ha dit...

Si fa uns anys m’indignava davant de la càrrega de la policia nacional contra els estudiants de l’UAB que protestaven contra la presencia de l’Aznar a la mateixa, la mateixa o més indignació em mereixen les imatges dels mossos carregant a tort i a dret de manera indiscriminada i amb una violència poc usual.
Que Saura hauria de dimitir? Per acció u omissió? Potser sí. I el rector, i el Conseller d’universitats? Potser també.
El fet però de la teoria de la conspiració, ni es nou ni sorgeix de dins d’ICV. I si no, et recomano la lectura d’aquests articles (sense ombra d’afinitat amb ICV, fins i tot de representants dels propis apallissats) que parlen de la mateixa, quan encara des d’ICV no s’havia anomenat cap teoria de la conspiració

Salutacions.


20/03/09
Bloc de Saül Gordillo
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/127725

20/03/09
e-notícies
Entrevista a Joan Francesc Escrihuelas, periodista.
http://politica.e-noticies.cat/els-comandaments-volen-fer-caure-el-conseller-saura-27258.html

31/03/09
Eldebat.cat
Entrevista a Jaume Asens, advocat dels estudiants anti-Bolonya
http://www.eldebat.cat/cat/notices/_ldquo_l_actuacio_policial_no_es_imputable_directament_al_conseller_i_s_usa_per_demanar_la_seva_dimissio_45990.php

Unknown ha dit...

Aprofitant que enllaces amb Saül Gordillo també afegeixo un enllaç amb un article més recent, sobre les "acusacions" de Saura a TV3.

D'altra banda, jo no he negat en cap moment que pugui haver una espècie de teoria conspirativa. Poc o molta la hi ha, igual que la hi ha contra el tripartit, perquè d'alguna o altra manera es vol aprofitar qualsevol error per desacreditar-lo i treure'n rèdit.

Fins aquí crec que podem estar d'acord.

Però, que un partit surti a fer declaracions queixant-se del tracte mediàtic i dels atacs sistematitzats, en comptes de defensar-se amb altres arguments i amb altres dades em sembla patètic. Que un conseller adopti ara unes postures que quan no era conseller eren prou diferents, per no dir antagòniques, és patètic.

Saura hauria de dimitir per com ha anat evolucionant la polèmica, culminada amb les sospites vessades sobre la informació de TV3, la qual qui l'ha vist haurà pogut apreciar que no ha diferit gaire d'altres informacions semblants. Sembla però, que ICV té la pell fina.

Resumint, que si no poden assumir les crítiques, si no saben com gestionar els problemes i han de cercar sempre culpables externs, millor que pleguin. Ja estic tip de dues legislatures de polèmiques a la Generalitat, moltes innecessàries. El tripartit està fent bona a CiU -no per a mi però, ja veurem les properes eleccions-. I ICV que semblava que no hi contribuïa gaire, s'està lluint darrerament.