dijous, 4 de juny del 2009

Ni PP, ni PSOE

Ahir Aznar ens oferia una de les seves dosis de saviesa. Els nostres fills i filles hauran d'anar a aprendre castellà a Albacete perquè només amb dues hores de llengua castellana a la setmana no dominaran aquesta llengua. Deia que més valdrà enviar els fills a Albacete que no pas a Londres a estudiar anglès. La demagògia d'Aznar no té límit.

Leire Pajín també ens il·luminava ahir amb la visió mesiànica de Zapatero dirigint Europa en el proper mandat europeu per part d'Espanya. El líder Espanyol dirigint Europa, com el líder dels EUA dirigeix el món, venia a dir.

Aquests són els discursos que han regnat durant la campanya electoral, juntament amb els discursos acusant-se de coses gravíssimes -sempre des del punt de vista de qui acusa- els uns als altres. Demagògia per tots costats. Unit a la campanya a la xarxa amb els palmeros de torn, no és estrany que la gent passi dels debats electorals, de les propostes dels dos partits majoritaris espanyols o de les mateixes eleccions. Una cosa tinc clara. Cap dels dos no es mereix el meu vot.

Creative Commons License + GNU FDL