dijous, 6 de desembre del 2007

Si rebéssiu aquesta factura...

Avui llegeixo que a València un home anomenat Antonio va rebre a casa seva una factura de Gas Natural, en la qual van ser canviats els seus dos cognoms, de forma que anava a nom d'Antonio Gilipollas Caraculo. Ho sento però, no he pogut evitar riure de pensar en aquells moments, sobretot quan fas pràctiques a la universitat, en què estàs fent un programa i per dins del codi poses qualsevol animalada. Aquesta animalada, si no recordés que l'has de treure abans d'entregar la feina, pots tenir la mala sort que quan l'has entregat al professor de l'assignatura se li aparegui un text on li dius el nom del porc o qualsevol altra cosa. Tan greu no però, quan estudiava la carrera alguna cosa ens va passar. Imagineu si això us passa a la feina.

Evidentment, com diu l'afectat, això és gració però, també és preocupant perquè algú ha manipulat les seves dades personals, cosa que ja no fa gens de gràcia.

1 comentari:

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Com deia l'altre dia un article de El Periódico, són curioses les dades de la nostra targeta sanitària individual que utilitza les dues primeres lletres dels dos cognoms. D'aquesta manera un tal Manel Pegueroles Domingo seria un PEDO, o un Joan Curto López seria un CULO. Fins i tot una Maria Cinta Puerta Taberner seria una PUTA.