divendres, 17 d’abril del 2009

Carod deixa pas a Puigcercós

Avui hem sabut que Josep Lluís Carod-Rovira ha decidit no postular-se com candidat a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, deixant així el camí lliure a Joan Puigcercós. Crec que ha estat un pas encertat de Carod, un dels més encertats des de que forma part del govern català. Carod ha estat una figura que ha contribuït a la puixança d'ERC però, que també, sobretot des del primer Tripartit, que ha contribuït a donar arguments perquè des d'Espanya s'utilitzi Catalunya com eina de crispació. Només per això crec que ja l'haurien d'haver jubilat fa temps. A més, Carod utilitza un discurs quines formes, per repetitives i poc creïbles, ja cansen.

A banda de la part positiva que veig en el canvi de candidat, perquè ja està "cremat", també hi és la part positiva per eliminar un element de polèmica dins d'ERC, cosa que els afavorirà com partit. Ara només queda veure com actuen els derrotats Bertran i altres, que sembla que no s'han empassat el fracàs i cada dos per tres surten amb alguna iniciativa com dient "compte, que continuem intentant fer-nos amb el partit". Ep, és com ho veig jo des de fora.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

Núria ha dit...

Veig que moltes coses de les que penjes tracten de política. Et comentaria més sovint, però no en tinc ni la menor idea de política (tot i que el meu pare és polític).
Ja m'aniré passant!
Ànims i cudia't!
Núria