dimecres, 15 d’abril del 2009

Cridar la grua o no

Avui mon pare tenia un cotxe tapant un tros de la porta del gual, sense poder treure el cotxe. Per evitar el propietari de pagar la grua ha trucat al bloc de pisos del costat per veure si era d'algú. Efectivament, era d'algú, qui ha baixat a treure'l d'allí. El resultat però, no ha estat el normal, que seria demanar perdó i agrair l'acció, sinó que li ha dit que encara li quedava lloc per sortir del garatge i ha acabat enviant-lo a la merda, literalment. Un altre cop ja saben què els espera.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

Sandra ha dit...

la gent a més d'incívica és molt mal educada... comprovat. Si crides l'atenció d'algú que esta molestant a la via a sobre s'emprenya i et diu de tot. Suposo que deu ser una reacció a la vergonya, d'altres és que son mal educats directament.

Pep Canício Querol ha dit...

En molta gent hi ha una gran agressivitat continguda i en molta més una manca d'educació total. De la mateixa manera que hi ha qui fa sonar el claxon quan un cotxe s'atura per tal que baixi una persona gran o amb mobilitat reduïda, hi ha també qui deixa el cotxe bloquejant el carrer per a anar a prendre's una canya. En la majoria dels casos si acaba surtint del bar no et farà ni un simple gest de disculpa, sinó que et mirarà amb cara de mala llet o arribarà a l'extrem del que impedia la sortida del cotxe de ton pare.