dimarts, 14 d’abril del 2009

La TDT

Ha arribat un punt en què desisteixo de voler veure certs canals de TDT. La manca de qualitat del senyal d'entrada fa que o no els vegi, o que els vegi, com es diu aquí a l'Ebre, a estropades. Comprem descodificadors de TDT, o televisors que ja els incorporen, al preu de bon funcionament, no al preu d'un senyal en emissió de proves. Cal ser comprensibles però, fins cert punt. Ara que s'ha anunciat que ja es pot tirar endavant la TDT de pagament què passarà amb la recepció des canals de pagament? Continuarà fallant o, miraculosament no hi harà problemes?



Creative Commons License + GNU FDL

6 comentaris:

Daniel Gil Solés ha dit...

Ahir vam patir un tall generalitzat de les emissions, tant en TDT com en la senyal analògica, durant una bona estona, pràcticament una hora. Només van funcionar els canals de TV3... I a més, ja fa força dies que la senyal de la TDT funciona amb intermitències i es talla freqüentment. Tot plegat, la veritat, força lamentable. I segurament si, quan la TDT sigui de pagament, estic segur que tot això no passarà, i no hi haurà problemes.

Sandra ha dit...

La cobertura de TDT és nefasta, jo a casa ni veig bé el TDT ni l'analògica... si hi ha alguna cosa que m'interessi i tinc la possibilitat, la miro per internet i llestos. Si quan es fa l'apagada no ha millorat, agafo la tele la tiro pel balcó i a "otra cosa". Ja buscarem altres distraccions. Hem d'estar agraïts ens estan fent un favor fomentant altres opcions d'oci, com pot ser llegir, escoltar música o simplement agafar la porta i marxar a donar una volta.

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Avui he vist aquest escrit al Periódico.
Tinc la TDT, però pràcticament no el faig funcionar. La nit del partit del Barça vaig ser dels pocs que no vaig patir cap interrupció, perquè l'estava veient pel "Plus". Però per a tenir qualitat, tinc que pagar una quota mensual. Es clar que tinc altres avantatges, com per exemple més pel·licules, sèries, etc.

Unknown ha dit...

Jo vaig tenir el Plus i el Digital+ fa un temps però, la relació ús/preu no em satisfeia. La TDT l'he de veure gairebé per força perquè a casa l'antena analògica interferia amb la TDT i, com que a més es veia malament, ara només tenim antena enfocant el Coll de l'Alba.

Gustau Moreno ha dit...

La TDT de pagament fallarà igual que la TDT d'ara. Ja veureu quina gràcia farà, pagar per veure alguna cosa i que se't talle l'emissió. Com Sapo roig, jo també estava mirant el partit per Digital+ i no vaig notar la tallada. Això de la TDT és una qüestió tècnica. La transmissió amb sistema digital terrestre està pensada per zones amb pocs accidents geogràfics, no per regions com la nostra. L'ideal hauria estat combinar la retransmissió TDT amb l'emissió per satèl·lit, com s'ha fet en altres països com França o Alemanya, però també a l'Estat espanyol, en el cas de la Rioja.

Unknown ha dit...

És cert que és un problema tècnic però, és un problema al qual no s'estan donant solucions. En canvi, mediàticament la gent veu que l'avisen de l'apagada analògica i es compra aparells que costen uns diners per veure la televisió sense prou garanties.