dilluns, 13 d’abril del 2009

Pisos buits

Són impressions, no dades objectives. Però, passejar per Amposta i veure la gran quantitat de blocs acabats i sense habitar, o els que estan acabant-se i que no creus que en un termini curt de temps s'habitin, fa pensar. Fa pensar que no té lògica que la zona comercial que recentment s'ha presentat a Amposta -benvinguda sigui- inclogui un conjunt de vivendes, com si anéssim mancats d'aquestes.

Fa pensar que La Ràpita, que des de la carretera del canalet es veu que té una entrada amb un munt de blocs, de nit sense cap llum a les seves finestres, estigui donant voltes a plans urbanístics per continuar fent projectes de construcció, amb o sense marines com excusa.

Creative Commons License + GNU FDL

1 comentari:

Themistokles ha dit...

Prou plorem els rapitencs per la desgràcia de poble en que s'ha convertit La Ràpita en els darrers temps, gràcies als atemptats urbanístics dels darrers anys.

I sort que n'hem tingut de que la façana marítima des del Patí fins a les Delícies (incloses) ja estava urbanitzada abans del deliri urbanístic (i homenatge al mal gust) dels darrers anys.