dissabte, 22 de setembre del 2007

Contenidors soterrats a Amposta

Aquesta és la imatge dels contenidors soterrats a Amposta des de fa mesos. Estan embolicats amb plàstic perquè ningú no els utilitzi. Massa mesos amb els contenidors posats i sense poder-los utilitzar. Massa mesos en què en alguns llocs de la ciutat han desaparegut part dels contenidors de reciclatge. No m'importa qui hagi d'acabar de posar en marxa això, simplement és increïble que encara estiguem així.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A La Cala estem igual. A l'avinguda Cala Joanet (coneguda com "la Rambleta") hi ha 6 contenidors soterrats encara amb l'embolcall posat.

Ningú sap res.

Anònim ha dit...

ja hauries de saber que es el consell comarcal del montsià (erc+psc) son els que gestionen la instal.lació dels contenidors soterrats a tota la comarca. los ajutaments han posat els diners!!

fa temps que van dient que era culpa de fecsa que havia de traure uns cables que molestaven al camió, pero ara ja estan trets. també es va rumorejar que s'esperaven a desprès de l'estiu perquè es veu que hi ha problemes de males olors (a la ràpita estan de fa temps i els veïns estan fins als ...). ja han previst que passarà quan plogue molt, i els contenidors s'ompliguen d'aigua?

estic segur que com que ja no fa tanta calor no tardaran massa a posarlos en marxa (la pudor no es notarà tant, i a l'estiu que ve ja ens aguantarem).

jo posaria la ma al foc que al setembre o a l'octubre els posaran en marxa, los del consell comarcal son molt espavilats. apostes?

Anònim ha dit...

Avui hi ha pel contenidors d'Amposta dos operaris del CODE que mesuren l'alçada de l'aigua dintre dels contenidors.

Es evident que entra aigua, i aixo deu ser el motiu de retrasament. Ara, fins que no s'arregle el problema, seguiran envolicats amb plastic i fora de servei

Qui es el responsable d'aixo? Sant Pere? el canvi climatic?