dilluns, 24 de setembre del 2007

Les voreres són per als cotxes

Fa poc escrivia una entrada sobre la remodelació del carrer del Grau d'Amposta, de com s'havien fet unes entrades als carrers perpendiculars que dificultaven la maniobra, i de la notícia que sembla que seran corregides les vores d'aquestes entrades. Algú va fer un comentari a l'entrada donant importància a les persones per sobre dels vehicles. Hi estic d'acord, només que quan un carrer es fa pensant que hi puguin passar cotxes s'ha de garantir el seu pas, i sinó, s'ha de fer peatonal. És lògic.
Ara poso una foto que es pot trobar en molts de carrers de la ciutat. Un carrer amb la vorera ocupada per cotxes, més o menys grans, enganxats a les parets. Els vianants han de baixar de la vorera o canviar-se de banda per poder continuar el seu camí. La paret que un dia és blanca l'altre es desperta amb marques per contacte amb els vehicles estacionats. Un dia una tapa de claveguera o una tuberia de desaigües apareixen trencades i ningú no ha estat. La ciutat per a les persones però, no només en els carrers principals, aquells que es veuen, sinó a tot arreu. Per cert, demà és dia de mercat i si visiteu els carrers adjacents veureu com el respecte per la via pública es perd completament. I torno amb lo de sempre. Si un dia hi ha una urgència...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha algun paradiste que fins i tot aparca la furgona damunt la gespa de les places Carvallo

Al martxar, alli queden les roderes, i la gespa castigada

Anònim ha dit...

Bueno, un regidor de l'equip de govern va tindre aparcada la seua fragoneta a la plaça de l'Ajuntament durant 4 dies seguits sense que ningú li posés una multa. I això que la policia local està a 20 metres exactes d'on va deixar la seua fragoneta.

Però claro, ell és el responsable de la policia local