dimecres, 12 de setembre del 2007

Joel Joan pixa fora de test

Això penso del que va dir ahir Joel Joan. Per a mi no ha deixat de ser el protagonista de Plats bruts, per molt que avui sigui molt més conegut per Porca misèria. Vull la independència de Catalunya però, no crec que el camí del traspassat Xirinachs sigui el camí a seguir, ni que les seves declaracions hagin de ser assumides.
Sobren extremistes, sobren individus que ajudin els mitjans anticatalanistes difondre el missatge demonitzador per Espanya.

Libertad digital: Amenazas, agresiones y apología del terrorismo protagonizan la Diada de Cataluña.

5 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

A veure, jo crec que en democràcia cadascú ha de poder dir el que vulgui. Però en certa manera em molesta la inconsciència de Joel Joan. A l'informatiu de Canal9 van destacar el discurs de l'actor, amb un especial interès en les paraules en què segons sembla va dir que els espanyols són uns covards i uns traïdors. Crec que aquestes paraules fan molt de mal al projecte de Països Catalans, ja que al País Valencià (i també a Catalunya, eh?) hi ha molta gent que se sent espanyola. No necessitem paraules radicals per reclamar un major autogovern, sinó polítiques radicals. Lamentablement, crec que Joel Joan només busca que el tanquin i convertir-se en un màrtir de la causa.

Unknown ha dit...

Sí, no poso en dubte que cadascú ha de dir allò que li sembli. És evident que la llibertat d'expressió té límits, i fer apologia del terrorisme n'és un. Es pot ser independentista i no actuar per perjudicar encara més la imatge que es té de Catalunya fora d'aquí.

maneldelavega ha dit...

Una de les poques veritats que escoltat moltes vegades és que el nacionalisme espanyol i el nacionalisme català és retroalimenten. No podria existir un sense l’altre i a la inversa. Per això, Joel Joan fa el mateix que els peperos casposos.

Salutacions,

Unknown ha dit...

Crec que cal puntualitzar. Els extrems es retroalimenten. El nacionalisme, el catalanisme, el sentiment identitari no necessàriament han de ser dolents. L'independentisme no és dolent. Són dolentes les posicions extremes. I també cal puntualitzar que nacionalisme no tothom l'entén igual. A Catalunya és nacionalista CiU, és catalanista el PSC i és independentista ERC. Almenys és allò que s'accepta normalment. Més enllà d'ERC hi ha posicions extremes que veuen enemics només fora de Catalunya -recordant Joan Barril- i no veuen que els propis catalans no estan per la labor del camí cap a la independència, per què no els interessa, perquè ja els va bé com estem,...

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!