divendres, 14 de setembre del 2007

Transvasamen de l'Ebre a Cantàbria

Els Ebrediputats denuncien un transvasament de 2,5 m3 d'aigua de l'Ebre a Cantàbria. Malauradament això, igual que el Pacto del Agua, el Canal Segarra-Garrigues, el Xerta-Sénia-..., són temes que el govern antitransvasista que se suposa que tenim no ha volgut canviar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jacinto Benavente!
"Los intereses creados"

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Malauradament és així. Per culpa de la gran proliferació de pous il•legals, las Tablas de Daimiel s’estan secant. Pareix que només l’agricultura de regadiu és rendible. Cal buscar alternatives que gastin poca aigua. Al final ho tindrem que pagar.
De fet l’aigua embotellada ja l’estem pagant quasi a preu d’or.

Anònim ha dit...

I ara que? per a garantir l'aigua als pobles que xupen del CAT, des del Vendrell a Alcanar, per si passa algo a Flix, faran un pous per abastir-los.

Pero sabeu de quin aquifer xuparan?
resulta que ho faran d'uns pous aqui tambe, a Campredo

Com deia un que no era escombriaire a Alemanya: cornut i paga lo veure

On estan els nusos, matarile rile rile, on estan els nusos, matarile rile ron

Anònim ha dit...

Els que vam donar suport al "psoe" i els seus vassalls (psc, erc i icv) en les eleccions pensant-nos que solucionarien els problemes de les TE, de l'Ebre, del Delta, ... ens semtim estafats. potser ja estàvem bé com estàvem perquè canviar "una puta per un lladre" (perdó per l'expressió), no ens ha servit de res. Els "salvadors" ja estan a la poltrona cobrant una pasta gansa i a natros ens donen pel sac. Ja és hora que algú els digue algo i que els fotem una patada. Són una colla de falsos i vividors. Tots són iguals.

I la plataforma què n'opina d'això?

Per a quan una plataforma com aquelles que es van fer per "pressionar" i fer guanyar eleccions?