dimecres, 7 de novembre del 2007

Coses d'avui

Acabo de veure a la portada de Público que un jove de 18 anys ha matat a trets 8 persones en un institut de Finlàndia. En el seu perfil de YouTube es considera un selector natural que ha d'exterminar aquelles persones que no encaixen dins de la cadena evolutiva segons ell. El seu perfil ja va ser cancel·lat anteriorment per continguts neonazis. El covard però, s'ha disparat al cap deprés de cometre el crim -sembla ser que no ha mort-.

Sarkozy i Bush són molt amics sembla. Ahir a la nit ho veia a les notícies. Bromes de col·legues davant dels mitjans. Quina enveja deu tenir Aznar de no poder-s'hi unir i posar els peus sobre la taula... Els EUA ara ja poden comptar amb França.

El grup PRISA ha presentat un web de guies pràctiques, ParaSaber.com, segons anunciava El País. Són guies temàtiques, les quals es poden consultar també mitjançant les etiquetes que tenen associades. Estan escrites en forma d'articles, no en forma de grans totxos que s'han de llegir per etapes. L'apartat de llicència d'ús, en el moment d'escriure això no l'he pogut obrir de cap manera però, imagino que serà l'aspecte que menys m'agradi, tenint en compte que es tracta d'un projecte germà de la Kalipedia.

No tenint prou d'anar pagant tota la vida laboral, per aconseguir una pensió de jubilació un 15% més alta haurem de guanyar-nos-la. El ministre Caldera ha presentat aquesta proposta, la qual consistirà en un augment gradual fins arribar a un màxim del 15%, sempre que s'allargui la vida laboral fins els 70 anys. Mesures socials en diuen.

Ah! Google.cat ja existeix.