dimecres, 5 de desembre del 2007

La crosta nacionalista

El socialista Joan Ferran ahir va continuar demostrant que no recorda el passat, quan qui governava eren altres i el PSC donava suport a les manifestacions al carrer i a les entrevistes a persones indignades als mitjans. No ho recorda i per això parla de crosta nacionalista, o l'altre dia recordava els 6.900.000 catalans que no es van manifestar dissabte. Els darrers dies ha planat sobre TV3 el dubte sobre la seva pluralitat, titllant-la fins i tot d'antivogernamental.

Crec que és criticable per part de la societat la labor dels mitjans. La ciutadania es pot sentir descontenta o no amb TV3, amb Catalunya Ràdio o amb qualsevol mitjà públic. Els partits, si hi ha casos de parcialitat demostrables ho han de fer públic. Però, les queixes de Joan Ferran em semblen fruit d'impressions personals, o queixes que poden anar en un i altre sentit. Hi haurà qui pensi que TV3, des de que governa el tripartit, actua com un mitjà al servei del govern. Hi haurà qui pensi que no.

Personalment, crec que TV3 és una televisió exemplar. Té defectes, evidentment. Hi ha coses que m'agraden més i coses que m'agraden menys. Però, podríem dir que malgrat que des del 2003 que no governa CiU, la línia de la cadena, igual que amb Catalunya Ràdio, no ha canviat substancialment.

1 comentari:

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

TV3 no és perfecta però comparada amb altres televisions públiques com TV1 o Canal 9 és exemplar. Ja no diguem si la comparem amb les cadenes privades.

La intervenció del diputat Ferran, que com diu avui en un article el Sergi Pàmies també viu dels pressupostos de la Generalitat i per tant també se'l pot criticar, fa sortir a la llum el que de veritat pensa el nucli dur del PSC (Montilla, Zaragoza, Corbacho, Iceta i Ferran). Sr. Ferran s'hauria de mirar la seva pròpia crosta.