dijous, 22 de novembre del 2007

Zapatero 2008, ZP 2.0

No, no estic fent campanya. Avui El País publica una notícia sobre la creació del grup de José Luis Rodríguez Zapatero a Facebook, una de les xarxes socials més importants de l'anomenada web 2.0. Diu El País que per poder subscriure's al canal de Zapatero cal registrar-se a Facebook i que cal haver estat convidat per un subscriptor. Això darrer no és així, doncs jo he pogut fer-ho sense cap invitació. Ara mateix es pot opinar en un fòrum de debat sobre la convenció del PP i sobre la nota que li posaríeu al govern del PSOE. El grup compta ja amb 245 subscriptors en el moment d'escriure això, en menys d'una setmana. Serà una bona experiència de política 2.0 [1]? Ja ho veurem.

Per cert, en la descripció del grup empren el castellà, l'anglès i el francès. Hauria estat tot un detall la presència de les llengües oficials de l'estat espanyol.

[1] Definició de política 2.0 en 20 punts, per Alianzo.

Actualització: Tot i que inicialment havia cregut que era així, em penso que això és una iniciativa personal, no del PSOE, ni del propi Zapatero. Estem aleshores en un exemple de política 2.0?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Manel!

Gràcies per la crítica, ja he afegit la descripció del grup en català. Ara cal que algú ho posi en gallec i en euskara...