dimecres, 16 d’abril del 2008

Canal 9 a Tortosa, TV3 a l'Aldea

Aquest migdia hi havia càmeres de Canal 9 a Tortosa, per prendre imatges que acompanyarien alguna notícia sobre el cabalós Ebre que arribarà a Barcelona i que no arribarà al País Valencià. Al mateix temps les notícies de TV3 connecten amb l'Aldea per mostrar com es comencen a inundar els camps d'arròs per a la campanya del 2008, després també de comentar i remarcar, en la línia del govern, que l'aigua es prendrà dels canals i que no suposa una nova detracció de cabals del riu. Premsa i polítics. Dos poders units per justificar els transvasaments.

Els càrrecs d'ERC a l'Ebre han posat els càrrecs a disposició del partit. El partit vol que continuïn. Potser seria més clar la dimissió irrevocable i el trencament de carnets perquè els partits reaccionessin?

Banner no als transvasaments

4 comentaris:

Robert Verge Monclús ha dit...

Home Manel, Montilla i Baltasar busque un transvasament i ERC ha de dimitir...

No ho veig just.

Unknown ha dit...

No m'he explicat. Els polítics ebrencs que se sentin coherents amb el Compromís per l'Ebre i que no estan d'acord amb la prolongació del minitransvasament, si volen dimitir que ho facin. Posar el càrrec a disposició del partit per a mi només és un gest de cara a la galeria.

Evidentment que hi ha molta gent que hauria de dimitir després de com han anat les coses.

Robert Verge Monclús ha dit...

Jo no ho veig com un gest, si no els deixen dimitir és per què confien en ells i deixen que segueixin posicionant-se en contra de les interconnexions.

A més, vist com anat tot, qualssevol té ganes que el Delegat del govern sigui d'un partit transvasista.

Hem parlat molts cops Manel i si fos per nosaltres dos, no hi hauria cap inteconnexió ni transvasament d'aigües.

Anònim ha dit...

el que s'ha de vore, eh???!!!!

tant que ens queixavem que canal 9 treia imatges del riu quan havia crescudes, desembasaments, etc. per demostrar que sobraba aigua, i ara TV3 fa exactament el mateix, i a sobre ensenya com s'inunden los camps d'arròs. quina manipulació!!!! a sobre TV3 està deixant caure que els regans deixen pedre aigua per regadores!!! encara serem los d'aquí los dolents de la película!!! el que està clar es que si tv3 treu imatges del riu a deltebre (on més ample es), de l'assut on es veu un munt d'aigua, dels canals, dels camps d'arrós negant-se, etc. deu ser perquè algú marca la línia informativa.

una mostra més que el govern (tripartit=transvasista) vol justificar que el transvasament està justificat.