dimarts, 29 d’abril del 2008

Un altre dia i continua allí (final)

No insistiré més. Avui ha hagut mercat. La caca del dia de mercat de la setmana passada continua al carrer, cada dia més seca, cada dia més fragmentada. És senzillament vergonyós i molt il·lustratiu.


Creative Commons License


Banner no als transvasaments

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ja has telefonat para que la traguen? perqué no la traus tu que costa ben poc!! en l'energia que has gastat queixante al blog l'hagueses tret 40 vegades. no pots tindre a un de la brigada al teu costat para que limpie lo que veus. hi ha mes carrers i molta faena para fer.

Unknown ha dit...

A veure si entens el sentit del que he escrit. Primer, fa poc que l'Ajuntament va dir que treballaria per evitar les molèsties del mercat dels dimarts. Evidència això que continuem igual. Segon, jo no he de netejar l'excrement d'una altra persona. Se suposa que els carrers es netegen regularment. Tercer, la llista Amposta, on ho he enviat també, es llegeix i no és el primer cop que interessa tenir en compte allò que es llegeix.

En aquestes alçades, si no s'ha tret no és per manca de saber-ho i, a més, si es fes una neteja regular dels carrers, l'haurien tret.