diumenge, 20 d’abril del 2008

Ens veiem a Amposta

Assemblea PDE 19-04-2008Ahir va celebrar-se una nova assemblea de la Plataforma en Defensa de l'Ebre. L'assemblea de la reactivació del moviment. L'Auditori Felip Pedrell estava ple de gom a gom. Gent als passadissos, gent dreta per tot arreu. El menyspreu envers la capacitat de convocatòria de la PDE va quedar en evidència.

L'assemblea va servir per repassar, qui no estigui al dia, què ha dit qui i quan, i què han fet després. No oblidem que fins que no s'han celebrat les eleccions no han dit res de transvasaments, i molt menys de l'Ebre. És més, se'ns deia que de transvasament de l'Ebre res de res. Això ho va exemplificar molt bé el video inicial, començat amb la caràturla del NO-DO, per repassar les promeses de Zapatero. L'any 2004 recolzaria l'Estatut que sortís del Parlament de Catalunya. L'any 2008 assegurava que de transvasament de l'Ebre no n'hi hauria.

La primera prova de foc s'ha superat amb escreix. Una convocatòria exitosa. Ara queda la manifestació a Amposta. Una cita per mostrar el nostre rebuig als transvasaments i a la interconnexió en concret. No som insolidaris. No volem que Barcelona no tingui aigua. Com bé va recordar Ester Baiges en el seu torn de paraula, la gent de l'Ebre està acostumada a transvasar fills a la capital. No volem a l'Ebre que els fills i filles pateixin la manca d'aigua. Que no us enganyin a Barcelona. La PDE aporta alternatives però, la campanya mediàtica i política és molt forta. Posant la por al cos de la gent tenen el camí fàcil per proposar transvasaments.

Ens veiem a Amposta el dia 18 de maig a les 12h.

Banner no als transvasaments

1 comentari:

Xavi ha dit...

Quin munt de fotos has penjat al Flickr neeeennng. Jo, vaig aconseguir arribar a la porta al principi i estant de puntetes, només aconseguia veure flashos disparant-se. Ja sé de qui eren. :-)