dimecres, 2 d’abril del 2008

L'aigua

Em sembla que ara que els projectes de transvasament s'organitzen des de Catalunya i amb un govern no de CiU les coses s'han de mirar amb altres ulls. L'exemple és l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, qui ens està dient d'alguna manera que cal confiar en les decisions del govern. Per què ara sí i quan governaven CiU i PP no?

Aquesta és una. L'altra és com pinten la situació els mitjans. Fa temps que a l'Ebre ens queixem de Canal 9, amb les imatges de camps secs contraposades amb les d'un Ebre cabalós. I hem vist com a Catalunya els mitjans han fet una cosa semblant, parlant de l'Ebre desbordat a Saragossa i mostrant la sequera al pantà de Sau. És trist però aquesta és la sensació, que els mitjans ajuden en la campanya mediàtica del govern.

No som insolidaris a l'Ebre sinó que pensem que allò que abans era dolent, els transvasaments, no hi ha motiu per pensar que hagi deixat de ser-ho. El govern, format pels partits que van treure rèdit de la mobilització contra el PHN, ara ens defrauda amb la incoherència de plantejar projectes de transvasaments.


Banner no als transvasaments