dimarts, 31 de juliol del 2007

Admetem pagament amb targeta a partir de...

No és el primer cop que en un establiment, en arribar a la caixa, s'indica que s'admeten targetes de crèdit però, a partir de certa quantitat. Mentrestant, se'ns indica que quan en un comerç s'admet el pagament amb targeta de crèdit, no es poden negar a cobrar per sota de cap quantitat. L'únic límit del pagament és el que tingui la pròpia targeta contractada. Tot i el missatge que es difon repetidament pels mitjans, continuem veient en els establiments aquesta pràctica de negar-se a complir amb la seva obligació, ni més ni menys que una situació anàloga a la dels cinemes a negar-se a deixar entrar amb menjar o beure no adquirit en el seu recinte, quan no ho poden impedir. No hi ha inspecció als comerços, s'espera que sigui els ciutadans els delators?

1 comentari:

Cinta ha dit...

Barcelona,Diumenge de Juliol, 7:30 AM
Estació de Passeig de Gràcia de RENFE
Guixeta per comprar bitllets per a Tortosa. Bitllet d'anada i Tornada (~ 20 €. No m'hi fixo si hi ha símbol de tarja de crèdit. NO ADMETEN TARGETES DE CRÈDIT!!!!!!

Fa molt de temps que no agafo el tren, amb nens petits, és més comòde anar en cotxe. Però en els meus temps d'estudiant anava cada setmana, o quinze dies de Barcelona a Tortosa, i a la inversa, i jo recordo que es podia utilitzar la tarja.

Em sembla fatal, però em fa mandra queixar-me.

Gràcies pel teu bloc Manel,
Cinta