dijous, 18 de setembre del 2008

200.000 euros per tenir el Tour

Avui llegia una notícia relacionada amb el pas del Tour de França l'any vinent per Terres Catalanes. Concretament, el pas per Girona -inici d'etapa- i per Barcelona -final d'etapa-. El cost d'aquesta etapa és de 200.000 euros, cost que assumiran Ajuntament i Diputació.

Tot i que és cert que és un gran esdeveniment i una oportunitat per a la ciutat, l'argument d'"obrir Girona al món" crec que no justifica de cap manera aquesta despesa, i menys en temps de crisi econòmica. Els polítics però, sempre tenen algun argument a mà per pintar-ho com quelcom positiu.


Creative Commons License

1 comentari:

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Pareix que hi hagi una pugna entre València i Barcelona a veure quina ciutat pot concentrar més esdeveniments esportius.

Si parlessim de ciutats que tenen tots els serveis com cal, no veuria malament que se'ls gastessin amb aquestes "romeries" esportives. Però com no és el cas, estem davant de polítiques d'aparador i pandereta que no porten enlloc.ç

Els nens seguiran anant als barracons, sofrirem les llistes d'espera dels hospitals, els joves continuaran buscant-se la vida per poder tenir una vivenda..., això sí, durant unes hores tots podran veure passar uns ciclistes professionals. Compensa? Crec que NO!