dilluns, 29 de setembre del 2008

Transport públic

Avui Maria Jesús ha agafat el bus que surt d'Amposta a les 06:45h cap a Barcelona. Al web de la Hife posa que no és enllaçat però, sí que era enllaçat. La gent que des d'Amposta anava a l'Aldea havia de canviar de bus a l'entrada de l'autopista de l'Aldea. Això no és realment problema. Passa que el bus ha sortit passades les 7h d'Amposta, perquè a més de dur gent de Barcelona duu gent que va a Tortosa. L'aglomeració de gent era prou important i ha costat temps que entrés tothom. A les 7:15h encara no havia arribat a l'enllaç amb el bus que baixava de Tortosa. Ho sé perquè he avançat el bus per la carretera i a les 7:15h passava jo per allí.

El bus ha arribat al Metro Palau Reial a les 09:30h, quan té arribada a Barcelona (c/ Numància) a les 09:05h. Evidentment hi ha un marge a causa del tràfic però, potser el retard de sortida ha afectat.

Era una prova avui, doncs si el bus arribés bé la combinació per després agafar un tren a Girona seria molt bona però, sembla que no hi podem confiar.

Nota afegida. Amposta, segona ciutat del territori, fa anys que hauria de tenir una estació d'autobusos com cal, amb venda de bitllets, i no fer com tota la vida, d'haver de comprar-los en pujar al bus. A més, l'actual parada està en un lloc, al costat del riu, on ara ja comença a fer fresca a primera hora del matí. Sí que fa temps que es parla de la futura estació d'autobusos però, és que no hauríem d'estar així, hauríem de tenir-ne una de feta ja fa temps. Després hem de confiar en el transport públic.

Creative Commons License