dimarts, 30 de setembre del 2008

El ple de l'Ajuntament rebutja investigar el cas dels cinemes

El ple de l'Ajuntament d'Amposta va rebutjar ahir la moció del PSC d'investigar per què els cinemes d'Amposta han estat 7 anys i mig amb una llicència provisional. I no m'estranya. Aquests del PSC només volen mal al consistori, són uns mals ampostins, que volen que els negocis de la ciutat fracassin. Si això hagués passat a la Tortosa de Sabaté, estic segur que la moció l'hauria presentat l'aleshores Ferran Bel a l'oposició, i hauria estat un acte de responsabilitat que veurien amb bons ulls qui ara governen Amposta.

Investigar on ha fallat el control és un exercici de transparència, que no hauria de requerir ni una moció al ple per iniciar-se. Saber per què, mentres la resta de mortals que iniciava una activitat havia de córrer per tenir els papers en regla, un dels negocis emblemàtics de la ciutat dels darrers anys, estava sense llicència definitiva de forma indefinida. Imagino que de no haver hagut la petició d'informació -o denúncia, no sé- sobre la llicència dels cinemes, encara ara estaríem sense saber-ho.

Però, com que tot es redueix a acusar els uns de fer electoralisme o de dimitir d'Amposta, i de no acceptar els errors propis, això quedarà en no res. I mira que sóc dels que pensa que una de les coses que més honora un polític és sortir a dir que s'ha equivocat.

Creative Commons License