dimarts, 16 de desembre del 2008

Avui, dia de mercat

Dia de mercatEl mes passat escrivia sobre com alguns paradistes del mercatde dimarts a Amposta entren pel carrer on viuen mons pares en sentit contrari a l'autoritzat i, a més, aparquen com es veu a la imatge, tapant tot el carrer, ocupant voreres i calçada.

A primera hora del matí, a l'aparcament públic que hi ha un carrer més amunt, la guàrdia urbana desallotja els vehicles que hi ha, bé contactant amb els propietaris, bé cridant la grua. Aquest ja és un punt que hauria de servir per reflexionar. Un aparcament públic que dilluns a la nit has de recordar que no hauries d'utilitzar si no vols aixecar-te a corre-cuita l'endemà per treure el cotxe.

Al mateix temps, i avui ho he comprovat, es van situant alguns dels paradistes, els quals ja des de primera hora del matí, amb els carrers buits per poder circular i maniobrar, prefereixen entrar contra sentit. Justament avui un dels que hi ha a la imatge a les 7:30h ha entrat al carrer, s'ha aturat dins del gual permanent i s'ha quedat una estona amb el motor en marxa.

I també al mateix temps, alguns paradistes entraven amb les seves furgonetes dins de la plaça de la Constitució, per sobre de la gespa. Se suposa que algú es preocupa per cuidar la gespa, se suposa que no han d'entrar-hi gossos però, al final amb l'excusa del mercat, poden entrar-hi vehicles cada setmana, sense cap problema.

Ja per finalitzar, malgrat els equips de neteja de la ciutat, els carrers adjacents al mercat continuen tenint restes del mercat dels dimarts durant uns quants dies, tot i el pas dels equips de neteja.

Creative Commons License