dilluns, 29 de setembre del 2008

L'abonament de Renfe canvia de validesa

Avui Xavi m'ha enviat un mail sobre l'abonament de 10 viatges de Renfe per anar a Barcelona. Fins fa poc la validesa d'aquest abonament era de 3 mesos. Ara, Renfe opta per unificar el criteri i passa a tenir validesa d'un mes, com vaig llegir fa uns dies en un anunci a l'estació de l'Aldea -aquella on no arreglen la porta corredissa-.

És increïble que es faci servir el mateix criteri. A la rodalia de Barcelona és normal que un abonament de 10 viatges tingui validesa d'un mes. La majoria de persones en una setmana o dues esgoten els viatges. Però, una persona que viatja a Barcelona des de les Terres de l'Ebre, no sempre fa el viatge de tornada la mateixa setmana. Si no el fa, en un mes no esgotarà els 10 viatges i es veurà forçada a comprar bitllets individuals. Així Renfe fomenta l'ús del tren i del transport públic en general? Així continua tractant tan bé les zones allunyades de la capital? Encara haurem de donar gràcies de tenir trens que s'aturin a les nostres estacions.

Creative Commons License

1 comentari:

Xavi ha dit...

Actualització del tema porta corredissa: A hores d'ara no ho sé, però aquest matí a les 8, he comprovat que l'havien substituit per una de "normal". Com les que hi ha a l'entrada del "vestíbul" venint des del pàrking
Aquest en concret, em sembla un tema menor... a aquestes alçades...