dijous, 11 de desembre del 2008

Inauguració de l'amplicació de l'entrada pel Grau

Avui dijous a les 10:30h s'inaugura l'ampliació de l'entrada a Amposta pel Grau, des de la C-12 (TV-3443a). Ho inaugurarà el president de la Diputació de Tarragona. De fet, potser sigui casualitat, ahir em va sorprendre tornar a veure operaris a la carretera, fent tasques, segons semblava, de neteja dels vorals.

Em pregunto si les inauguracions d'obres, almenys d'obres com aquesta, són necessàries. Hi haurà qui ho veurà bé, hi haurà qui no. A ningú no se li ha d'escapar que una inauguració per part d'un polític és un acte institucional però, també de partit. Si fos la Generalitat qui ha pagat les obres ho trobaria també discutible. Suposo que aleshores vindria el conseller Nadal i una bona representació socialista s'hi faria la foto. En aquest cas no dubto que una bona representació convergent ho farà -cosa normal, per què no dir-ho, governant CiU a la ciutat-.

Creative Commons License

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlant de demagogia, adivina quin conseller d'obres publiques va dir que no faria inauguracions a l'estil Pujol?

Per cert ara no para de voltar Catalunya inaugurant carreteres.. I parlem de demagogia... ai ai...

Anònim ha dit...

Mira' t la foto de l'Ebrrdigital i veuras a un dirigent del PSC... una mica esbiaxat alhora de fer comentaris no?

Unknown ha dit...

Primer que res, si us voleu llegir l'entrada un altre cop, en el segon paràgraf hi ha una crítica per quan ho fan els socialistes, per no dir quan ho fan els altres. Les inauguracions com actes de propaganda partidista no m'agraden.

En segon lloc, l'entrada està escrita abans de la inauguració, amb la qual cosa podia imaginar qui sortiria a la foto, no saber-ho del cert.

I en tercer, és un altre aspecte criticable que, quan saps que la foto és per a un determinat partit, sempre busques -en aquest cas, si et refereixes a qui està amb la cinta a la mà potser no ho ha buscat- un forat per sortir tu també.

A mi em direu esbiaixat però, almenys jo opino i intento criticar uns i altres, criticar allò que em sembla malament. Altres només critiquen els que són de color contrari o reaccionar quan són criticats els seus. Qui és més esbiaixat?