diumenge, 25 de març del 2007

TV3, a Catalunya

Em sap greu que els veïns valencians no vulguin veure TV3. Però, crec que arriba un punt en què has de ser realista. Si algú vol veure TV3 al País Valencià que ho demani. No podem seguir els catalans esglaiant-nos per qualsevol cosa relacionada amb els Països Catalans -no perdem de vista que des de fora de Catalunya les coses es veuen de forma diferent-, i invertint esforços i recursos per aconseguir un marc comú de cultura i comunicació. Penso que si els valencians no vole TV3, doncs que no la tinguin. I si la volen, que la demanen.

3 comentaris:

Daniel Monfort ha dit...

Comets un greu error. Si TV3 es veu al Pais Valencià no és per que els germans del Nord van vindre i ens la van possar, sino que la gent del Pais valencià, encapçalats per ACPV, van fer una campanya de socis i es van pagar uns repetidors.

Hi ha una sèrie de valencians que volen TV3 i aixi ho estan demanant.

Unknown ha dit...

Lo que vull dir és que si algú ha de reclamar el seu dret a veure TV3 han de ser els valencians i valencianes. Em sap molt greu que no es vulgui que TV3 es continuï veient al País Valencià o a les Illes. És un dret de Catalunya arribar-hi o un dret dels habitants dels dos territoris que hi arribi? Així no evitarem mai el discurs falaç dels que des d'allí acusen els catalans de voler abastar més enllà de els seves fronteres. I invertirem recursos i esforços que podríem estar invertint en altres coses.

Daniel Monfort ha dit...

Mentre les coses seguisquen com fins ara, amb els dirigents que hi ha, hi haurà tota una sèrie de gent, d'accions i expressions culturals que es veuran obligades a refugiar-se a Catalunya i en les institucions catalanes perquè sino es veurien obligades a l'oblit i el despreci de la generalitat (o Barbaritat) valenciana.