dimarts, 16 d’octubre del 2007

El pas de l'Ebre de la N-340

A Campredó hi ha moviment al voltant del possible pas del desdoblament de la N-340 per sobre l'Ebre dividint la població en dos: Campredó i Font de Quinto-Raval del Pom. Fa unes setmanes que l'ex-alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, va proposar portar una mica més amunt el traçat, per evitar la problemàtica actual. Penso que, abordant el problema i cercant una alternativa, no és admissible que la N-340 es desplaci més amunt del traçat actual de la carretera i que primer cal mirar de proposar un traçat més cap a l'Aldea i Amposta. És evident que queda molt bé electoralment fer propostes de millora de cara a Tortosa però, tot i no agradar-me les lluïtes Tortosa-Amposta, no podem quedar-nos callats a la capital del Montsià.

En parla l'Emigdi al seu bloc.

3 comentaris:

Clara Àlvarez ha dit...

Estic d'acord amb tu, Manel. Sóc de Campredó i la meua iaia viu a Font de Quinto i no m'agradaria gens que un "mur de contenció" ens separés visualment i físicament (entre altres motius). Crec que l'actual traçat proposat per Foment és una barbaritat, però crec també que no s'ha de desplaçar la carretera cap a Tortosa per interessos dels tortosins (entre els quals no incloc els campredonencs).

Xavi ha dit...

He vist el mapa del traçat en el pdf que hi ha a la web de Foment. Un traçat més amunt del proposat, no obligaria a construir uuuuuun altre pont sobre l'Ebre? Penso que s'ha de mirar de minimitzar l'impacte.

Anònim ha dit...

Sabaté i ara tot el ple de tortosa ha trencat el consens al que es va arribar (quan sabaté era alcalde)!!!! tant de temps per adonar-se que la carretera "partia" un poble?????

Potem un retrás d'un munt d'anys en el començament de l'autovia de l'interior per culpa de tots que no es posen d'acord, pero sobre tot dels tortosins que voeln la carretera lo mes aprop de casa seua COM JA VA PASSAR EN LO TREN!!!!! ara tornarem a estar un munt d'anys mes fins que el recorregut agrade a sabaté, ferrán bel, als de campredó, ... com sempre les terres de l'ebre segiran sent el forat negre de catalunya !!!!!!!