dissabte, 27 d’octubre del 2007

Ministra sí, ministra no

L'altre dia la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, deia que l'AVE arribaria a Barcelona el 2007, mentres que la vicepresidenta del govern no posava les mans al foc. Avui, després que ahir la premsa anunciés la voluntad del govern espanyol de rescindir el contracte de les obres de l'AVE a OHL, la ministra del govern ha dit que tal plantejament no existeix. Al govern espanyol tenen uns quants problemes. Un d'ells, la comunicació entre els membres del propi govern.

Ara bé, no sé si això significa que la ministra hagi de dimitir, o enfrontar-se als errors i intentar corregir-los. Com sempre que surt el tema, el PP té poca autoritat moral per dir res, doncs el govern actual és hereu dels errors del passat, tot i que això no significa que les coses estan com estan perquè a Madrid no s'han volgut replantejar el projecte a temps.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No estic d'acord amb això de l'herència.

De la mateixa manera que el PP van sofrir els "socabones" de l'AVE fins a Lleida i tot per arribar a temps a la foto, ara, el PSOE torna a tenir el mateix mal, forats i fotos, i això només és culpa d'ells mateixos i de la seva mala gestió

Els polítics, i t'ho dic a tu també, ja que vas anar a llistes, teniu el mal comú de no voler mai assumir responsabilitats i molt menys la culpa, i resulta insultant escoltar ara l'escusa que els forats d'Hospitalet son tambe culpa del PP, perquè si aquest foren culpa del PP, ells dirien que era culpa del Psoe de Gonzalez, i si així anessim tirant del fil arribaríem a la sopa de la vida que es trobava a les llacunes de la terra fa uns quants milions d'anys.

Cadascú que apetxugue amb la seva

Unknown ha dit...

És cert que el PSOE ha comès els mateixos errors -aparentment- que va cometre el PP. Falta veure, i si vols entendre lo que he escrit, si el projecte d'arribada de l'AVE a Barcelona és l'herència del PP o el va definir el PSOE -crec que el primer cas-. Així mateix, anònim, també pots llegir que opino que haurien d'haver-se replantejat el projecte. Però, és més fàcul dir que sóc polític -no em dedico a la política, malgrat que hagi anat en una llista MUNICIPAL-.

Jesús M. Tibau ha dit...

En resum: mani qui mani a madrid estem ben fotuts

Anònim ha dit...

Llavors, si han comes els mateixos errors, i llavors es demanava el cap de Alvarez Cascos, ara li toca a la ministra. Be, li hauria de tocar, pero es lo que diem, aqui no assumeix res ningu, tant els uns com els altres.

Quan aixo passa, sen haurien de donar pena, ja que la coherencia i el deure els perden quan arriben al poder i ja no recorden lo que havien demanat pels altres.

Tot plegat, penos. I despres encara es pregunten com es que la gent creu cada dia menys amb els politics. Pero claro, qui controla la sopa boba ja li va be aixi