dimarts, 16 d’octubre del 2007

Tengo una pregunta para usted

Malauradament no he pogut veure tot el programa de La 1 de Televisió Espanyola, Tengo una pregunta para usted. He vist algun tros. Voldria comentar la intervenció d'una senyora de Valladolid que ha preguntat a Josep Lluís Carod-Rovira, posant en dubte el seu sentit democràtic a partir de recordar els ex-membres de les JERC que van ser expulsats en saber-se que havien enviat cartes amb la seva foto amb una bala al front, a Albert Rivera. La senyora ha fet un raonament típic de la COPE lligant Carod amb l'acció dels ex-membres de les JERC.

El senyor Carod ha contestat i a continuació ha remarcat que ell no es diu José Luis sinó Josep Lluís. I ha continuat remarcant-li a la senyora que a Espanya es troba amb el cas curiós de gent que no intenta pronunciar el seu nom en català, mentres que saben pronunciar o intenten fer-ho, altres com Swarzeneger. La resposta de la dona no podria ser més trista i exemplificant de l'Espanya profunda, la de la caverna, la de la COPE. És que a ella, ha dit, no li interessa gens aprendre el català.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Otro análisis de lo que ha pasado en el programa: http://ruinashumanas.wordpress.com/2007/10/16/tengo-una-estupidez-para-usted/