dimarts, 20 de maig del 2008

Arriben canvis a l'Ebre?

Mentres la setmana passada vèiem a Vilaweb TV com Joan Sabaté insinuava que ens comportem com neoconservadors o neocarlistes, avui escriu al seu bloc que en vista de les darreres pluges, cal una moratòria a la interconnexió de xarxes. Tota una sorpresa, la qual no es pot deslligar de l'èxit de la manifestació de diumenge. El mateix dia ens assabentem que es dissol la Comissió Política Intercomarcal de les Terres de l'Ebre d'ICV, després de vàries dimissions i baixes de militància la setmana passada.

ERC de l'Ebre ha estat segurament, dels tres partits del govern, qui ha tingut una postura més clara contra el projecte. Una única baixa, la de Josep Lluís Millan, actual alcalde d'Ulldecona, i un manifest dels seus alcaldes contra el projecte.

Sembla com si d'alguna manera es vulguessin canviar les coses mal fetes des de l'Ebre, sobretot per part del PSC, després de veure que la prova de foc de la PDE es va superar. Benvingut el canvi, si realment l'és, tot i que l'error de no fer costat a la gent del territori ja s'ha comès.

No oblido tampoc el cinisme d'altres partits que, mantenint-se en postures favorables al transvasament, havent i continuant fent política favorable al seu partit a Barcelona, ara donen lliçons als altres partits. Potser és lògic que l'oportunisme del tripartit fins fa quatre anys el vulguin tenir ells ara.


Creative Commons License


Banner no als transvasaments