divendres, 2 de maig del 2008

Publicació programada de les entrades

Una característica present en altres sistemes de blocs dins de Blogger no ha funcionat mai de la mateixa forma. Es tracta de la programació de la data de publicació de les entrades. Amb Blogger ja fa temps que es pot modificar la data de publicació de les entrades perquè consti la desitjada i no la real. Però, malgrat això, si la data se situava en un temps futur, l'entrada es publicava igual al bloc, de forma que no es podia utilitzar aquesta funcionalitat per programar publicacions d'anuncis o de notícies en dates determinades, per exemple.

Via Blogger Buzz veig que ara això ja és possible i que les entrades del bloc es poden programar perquè siguin publicades en el moment que es desitgi. Mentres no sigui el moment indicat apareixen a la llista d'entrades del quadre de comandament del bloc com planificades o programades (scheduled). Aquesta entrada, per exemple es publicarà 1 hora més tard que s'ha creat.


Creative Commons License


Banner no als transvasaments

1 comentari:

Gustau Moreno ha dit...

Feia temps que trobava a faltar aquesta funció a Blogger. Sens dubte, és una bona notícia pels que utilitzem Blogger i necessitem deixar les entrades congelades uns dies, sobretot quan sabem que durant uns dies no podrem escriure.