divendres, 9 de maig del 2008

terresdelebre.travel

El web del 3cat24.cat informa sobre el nou web turístic de la marca Terres de l'Ebre, presentat ahir pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Aquest web substitueix l'efímer web de terresdelebre.org, el qual mai no va aconseguir esdevenir una referència turística del territori.

A través del web es poden fer reserves en línia utilitzant el servei d'Hotelopia (pertanyent a l'empresa turística TUI Travel PLC). Cal veure quants establiments hotelers ofereixen reserva en línia a través d'aquest sistema. Potser hauria estat millor una central de reserves pròpia, penso.

Inclou un planificador de viatge, el qual permet fer cerques de diferents llocs on anar, organitzar-los per ordre destijat de visita i elabora després mapes de rutes, organitzant-les en varis dies si s'escau, i proporciona les coordenades GPS i un mapa de Google Maps.

Hi ha un apartat de borsa de treball per a les empreses turístiques, on es poden enviar ofertes. Un model explica com s'han d'emplenar.

Hi ha també un apartat de rutes recomanades de les Terres de l'Ebre i una agenda d'activitats. Sent un web de nova creació, trobo en falta un enllaç a un fitxer de calendari per sincronitzar-s'hi. No dic que hagi de ser de Google Calendar, per evitar un servei de tercers, sinó generar amb una aplicació pròpia -de lliures n'hi ha- el fitxer iCal i el canal RSS/Atom amb les activitats perquè pugui subscriure's qui ho vulgui.


Creative Commons License


Banner no als transvasaments