divendres, 5 d’octubre del 2007

Hi vam ser, vam fer història

Avui, després de veure una entrada a La Marfanta sobre la presència d'una fotografia d'una manifestació contra el PHN del PP de l'especial del diari El País en conmemoració dels 25 anys del suplement Quadern, he decidit que ja era hora de començar a fer una cosa que tenia pendent. I és recuperar i deixar a la xarxa les fotos que tinc de les vegades que vam sortir al carrer a manifestar-nos.

He començat posant les fotos del dia que vam posar les estaques al lloc on se situava el Km 0 del transvasament, i les de la darrera manifestació a Barcelona, l'any 2003. Intentaré acabar de posar-les totes, encara que les que tinc en paper hauré d'escanejar-les primer.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que moderns, ara feu manis virtuals

Jordi Perales ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi Perales ha dit...

Missatge a l'anònim: Que antic, tot i que ara utilitzes ordinador, continues fent lo mateix que fa anys. Criticar a aquells que defensen lo que creuen que és de tots i no només d'uns pocs.

Jordi Roig i Valldepérez ha dit...

Molt bones fotos Manel!. Quan les he vistes, he tornat a viure aquells grans moments. També he pogut reconèixer moltes cares (com passen els anys), gent de tot arreu defensant el riu. T'animo a que segueixis recuperant el teu arxiu fotogràfic.

Salut.

Gustau Moreno ha dit...

Gràcies per la feina, Manel.
D'aquí a uns anys, el que no sigui a Internet no haurà passat.