divendres, 30 de maig del 2008

El PSC es felicita de la derogació

Ahir Joan Sabaté escrivia una entrada al seu bloc celebrant la potencial derogació interconnexió de l'Ebre amb Barcelona. Així mateix es refermava en el suport a les mesures iniciades pel govern quan es va establir l'emergència, tornant a dir que no es podien negar a garantir l'aigua a 5 milions i mig de persones. No parlava però, de la canonada, de la possible construcció de la canonada, la qual sembla que continua en els plans del govern, tot i que s'intenta vestir-la de la connexió amb la dessalinitzadora de Cunit.

Acabava Joan Sabaté recordant els pressupostos del govern central i el català en inversions al territori. Ahir mateix el PSC de l'Ebre demanava tornar a la normalitat política després daquest episodi.

Coincideixo que cal tornar a la normalitat política a l'Ebre i a Catalunya. Però, això no significa que això queda oblidat. El PSC de l'Ebre, com deia ahir, no ha destacat pas per mostrar-se públicament contra la interconnexió. I estic segur que una postura pública és més contindent que les peticions internes de no fer-se, si les ha hagut.


Creative Commons License


Banner no als transvasaments

2 comentaris:

Jordi Perales ha dit...

Pos jo no estic tant segur de la última frase teua. Si això fos així, el conseller Baltasar, ja l'haurien, fins i tot, fotut fora del seu propi partit després de la dissolució de l'"executiva" d'ICV a l'Ebre, no?

I en el cas del PSC, recordo una votació a Bursel·les fa uns anys, en què la gent va començar a amenaçar de marxar segons el que votessin els eurodiputats del PSC. Encara tinc un missatge d'un/a eurodiputat/da amb el que havia tingut algun contacte en què em contestava que si arribava el moment en què havia de votar i se l'obligava a segons què, ell sabia molt bé què havia de fer.

Cadascú escull (parlo de persones) la manera que creu que pot defensar millor allò que més li interessa, sense que agafar una estratègia o una altra signifiqui ja que gairebé passa a ser un "enemic". Simplement per intentar influïr cal fer la pressió on cadascú pot.

Al cap i a la fi sempre s'està a temps d'abandonar un lloc. Això si, convé no donar la imatge patètica de "ara abandono, ara no abandono" perquè si no la credibilitat personal se'n va a fer punyetes.

Anònim ha dit...

El PSC de l'Ebre i el de Catalunya i el seu "pare" el PSOE passaran a la història com un partit TRANSVASISTA. Qui no vullga reconeixer-ho és el seu problema, però promoure, aprovar, adjudicar ... una interconnexió de xarxes és un TRANSVASAMENT de totes totes.

Per a mi ja no queda cap partit polític que estigui en contra dels transvasaments, i ara que ningú em vingue dient que esquerra i iniciativa no no "anti"-transvasistes perquè són partits que estan a la Generalitat que ha promocionat aquest TRANSVASAMENT que per sort es tirarà enrera tot i el cost d'indemnitzacions (oficials i extraoficials) i l'amenaça que encara està viva d'una altra canonada per portar aigua d'un lloc a l'altre que torna a ser un TRANSVASAMENT promogut per PSC, PSOE, ERC i ICV.