dijous, 20 de novembre del 2008

Canvia l'aspecte del Gmail

Xavi Estellé escrivia al Twitter que Gmail incorporava plantilles -themes- per poder modificar l'aspecte de l'entorn de correu. Això explicava que en obrir el Gmail notés un blau diferent, més fort. Per poder canviar el tema -si realment ho trobeu necessari-, heu de canviar a la configuració de Gmail la llengua i posar l'anglès. Aleshores us apareixerà l'opció de canviar l'aspecte i tot el conjunt de novetats que incorpora Gmail Labs. Un cop hagueu fet els canvis desitjats, podeu tornar a la configuració en català i els canvis es mantindran.

També en parlen Al1040, Genbeta i el bloc oficial de Gmail. Val a dir que és la funcionalitat que menys m'interessa d'aquest servei de correu.

Creative Commons License

2 comentaris:

Gustau Moreno ha dit...

El tema del Ninja és el millor. És molt divertit.
D'altra banda, l'ideal és que es el Gmail es pogués personalitzar amb themes propis, amb temes propis, com un escriptori.

Álvaro ha dit...

Doncs jo sóc dels que opino que, tot i estar molt bé les diferents 'millores' per fer-lo més atractiu, una des les coses més atractives de Gmail (sobretot en comparació a Hotmail) és que la pàgina és molt lleugera. No sé si aquest seguit d'extres l'acabaria fent més pesada (encara que, com diu un amic que treballa a Google Zurich, no estalvien hores en optimitzar).