dimarts, 4 de novembre del 2008

Jornades de programari lliure de les Terres de l'Ebre

Aquest cap de setmana se celebren les Jornades de programari lliure de les Terres de l'Ebre. L'any passat, fruit de la col·laboració dels ajuntaments d'Amposta, La Sénia i Santa Bàrbara, van celebrar-se les Jornades de programari lliure del Montsià, les quals s'han transformat aquest any en un esdeveniment d'àmbit ebrenc, amb la col·laboració dels ajuntaments d'Amposta, Santa Bàrbara i Tortosa, els telecentres d'Amposta, Baix Ebre Innova, de la Ribera d'Ebre, La Fatarella, La Sénia i Santa Bàrbara, i la Diputació de Tarragona.

Les Jornades se celebren divendres a la tarda i dissabte al matí. Divendres es realitzaran tallers de programari lliure als telecentres, de caire divulgatiu, per conèixer les alternatives que ofereix aquest tipus de programari davant del privatiu, en diferents àmbits, i dissabte es realitzarà una jornada monogràfica sobre propietat intel·lectual, en la qual participaran el Director general de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Josué Sallent, l'advocat especialista en propietat intel·lectual i TIC, i professor de la UOC, Malcolm Bain, i el director general d'OpenTrends, Juanjo Giménez.

Us recomano que si voleu familiaritzar-vos amb conceptes de propietat intel·lectual de forma amena i divertida, sense perdre de vista la seriositat del tema, no us perdeu la intervenció de Malcolm Bain.

Creative Commons License