dijous, 13 de novembre del 2008

Oferta Apple de La Caixa

Avui Albert Simó comentava via Twitter que La Caixa oferia ordinadors Apple. Es tracta d'una oferta per un MacBook i un iMac, al 0% d'interès nominal durant 36 mesos i sense comissions, segons les condicions del conveni del Pla ICO, segons indica una anotació. El preu al comptat, segons la publicitat són de 1404,02 euros el MacBook i 1412,98 euros l'iMac. Les característiques són les següents:

  • MacBook: 4 GB de memòria RAM, processador Intel Core 2 Duo a 2 GHz, 160 GB de disc dur i 1 any de garantia (la mania de no dir 2, com marca la llei).
  • iMac: Monitor de 20", 4 GB de memòria RAM, processador Intel Core 2 Duo a 2,66 GHz, 320 GB de disc dur i 1 any de garantia.
Si anem al web d'Apple Espanya  el preu del MacBook amb aquestes característiques, amb IVA inclòs, és de 1289 euros, mentres que el de l'iMac és de 1392,94 euros.

Comparant preus i característiques hi ha una diferència de preus que no entenc. La publicitat de La Caixa indica que s'inclou en el preu el cànon digital però, aquest cànon també s'inclou en els preus dels ordinadors a la botiga d'Apple, amb la qual cosa això ho descarto com una font de la diferència de preus. Si el crèdit és sense interessos i sense comissions, els números no em quadren. O bé les característiques no són aquestes, o es deixen d'indicar alguna cosa al preu que se m'escapa en aquesta comparació.

Si us heu interessat per l'oferta i us ho han explicat a La Caixa s'agraïran comentaris. Albert Simó ha posta una altra fotografia amb les condicions i continuo sense entendre, com a mínim, el preu al comptat que s'hi posa.

Creative Commons License