divendres, 7 de novembre del 2008

L'Enginyeria en Informàtica

L'Enginyeria en Informàtica no desapareixerà, això és cert. A la xarxa, junt amb la mobilització perquè no desaparegui, hi ha informació per saber realment què passa amb el procés de Bolonya i la nostra titulació. Dins del procés d'adaptació a Bolonya l'Estat ha elaborat les fitxes de competències de les professions regulades, les quals estableixen quines són les competències comuns per a qualsevol titulat que hagi d'exercir-les. El fet és que l'Enginyeria en Informàtica no és una professió regulada i per això sembla que no s'han creat les fitxes de competències i s'ha deixat en mans de cada universitat definir les competències per al seu títol de l'enginyeria.

El problema rau en què si volíem una regulació de la professió, per evitar l'intrusisme, per tenir atribucions pròpies i tot un grapat de coses més, per aquest camí que ha triat el Ministeri no ho aconseguirem.

Us poso uns enllaços explicatius i a la vegada autocrítics pel missatge difús que es dóna quant a la desaparició de la professió.


Creative Commons License