divendres, 21 de novembre del 2008

La situació de l'estació de l'Aldea

Estació de l'AldeaEl Punt informa avui que l'alcalde de L'Aldea, Dani Andreu,ha demanat un informe de la policia local per reclamar a Adif que no es redueixin els serveis en aquesta estació, la principal de les Terres de l'Ebre.

Fa unes setmanes que escrivia en aquest bloc sobre el tancament de l'estació entre les 21:50h i les 6:10h, des del 15 d'octubre, deixant sense serveis les persones que esperen algú o que arriben amb els 4 trens que arriben més tard de les 21:50h.

Crec que no només s'ha de demanar explicacions a Adif sinó a la ministra de Foment. El transport públic a l'Ebre, en comptes d'anar a millor i obrir noves oportunitats de futur, va enrere. L'estació de l'Aldea a les nits sembla un simple baixador. El territori és petit, som poca gent però, no per això ens han de penalitzar. Em sobta que uns fets com aquestos tinguin aquest ressò -i petit- passada la primera meitat de novembre. I això que a Madrid tenim un munt de gent que diu que defensa els nostres interessos.

Creative Commons License

1 comentari:

Anònim ha dit...

veus un altre cas d'ineptitut de la magadalena alvarez. ara li toca al tren un altre servei vergonyós que tenim a amposta-l'aldea. sen foten a la cara i no fem res. dimissió dels responsables, JA !!!!! encara sels ocorrera tancar l'estacio i portarla a un altre poble i de l'euromet no vos penseu que pare a l'aldea. segur que passa de llarg com sempre.