dijous, 12 de març del 2009

Comentaris amb Google Reader

Fins ara els enllaços compartits a Google Reader admetien anotacions de la persona propietària del compte. Acabo de veure a través del Twitter de Google que ara es podran, a més, afegir comentaris en elements compartits per una altra persona, podent esdevenir fils de conversa al voltant del tema dins del propi Google Reader.

Per activar-ho cal posar el Google Reader en anglès. Aleshores, a la columna esquerra, sota de Friend's shared items, hi ha una nova opció, Comment view, per veure els comentaris, i en cada element compartit, a sota hi ha una opció Add comment. Apareixerà un quadre de text on escriure el comentarion escriure el comentari en fer clic. Els comentaris després es poden editar o eliminar.

Poc a poc Google Reader sembla que va esdevenint un agregador social, que pot fer la competència a Diggs i Menéames però, amb la particularitat que cadascú es fa el seu agregat de canals. Aleshores, si s'afegeix la votació als elements, es podria establir una classificació global, per les votacions d'un mateix element entre els diferents comptes d'usuari.

Creative Commons License + GNU FDL