dimarts, 3 de març del 2009

Compte, obres!

Surto de Tortosa per la C-12. Senyals d'obres, sense final d'obres, i sense obres. Només sortir de la rotonda del monument al Nus un tram de carretera, sentit Amposta, passat Vinallop un altre cop obres, aquest cop sense senyals previs, amb un treballador demanant baixar la velocitat. Més endavant un altre treballador amb un senyal de STOP per regular el trànsit. Els vehicles que pujaven cap a Tortosa es trobaven de sobte amb els treballadors que regulaven el pas, amb una màquina aturada de les que condicionen els laterals de la carretera -imagino-. Poques indicacions tenint en compte que es trobaven en sortir d'una corba, en una carretera amb una velocitat màxima de 100 Km/h.

M'ha sembla que l'empresa que fa aquests treballs ja no és la mateixa. L'anterior posava uns senyals avisant de la presència de vehicle fent treballs a la via durant uns quants quilòmetres. Ho feien malament però, no tenies el factor sorpresa d'haver de fer aturades de sobte.

De tornada a Tortosa he trobat els treballadors més amunt, donant pas a vehicles en un sentit i no adonant-se que des de l'altre sentit hi havia vehicles que no els havia aturat ningú.

Un desastre i un perill. Algú hauria de controlar com se senyalitzen les obres o algun dia prendrà mal algú.

Coincideix que tenia aquest esborrany desat i a La Via Augusta també se'n parla. Veig que avui hem pensat el mateix Joan!

Creative Commons License + GNU FDL