dijous, 12 de març del 2009

Senyal amagat

Sento insistir però, em sembla inacceptable que la senyalització de les carreteres sigui insuficient o defectuosa, i més en el cas de les obres. Fa una setmana, pam dalt pam baix, que tenim en obres l'eix de l'Ebre entre Vinallop i Jesús, unes obres que inclouen la creació d'un carril per anar cap al pont del Mil·lenari en arribar a Tortosa. La via està senyalitzada amb senyals de 60 Km/h, amb la senyalització horitzontal d'obres únicament en la línia central de la calçada i no les laterals.

De baixada cap a Amposta, en sortir de la rotonda del monument al Nus, si no us fixeu no us adonareu que hi ha un senyal de 60 Km/h. I és que es troba just darrere d'un arbre i no es veu fins que passes pel seu costat. Un senyal amagat, un senyal tímid. El text del senyal, amb un rètol que diu "Recordi" -en comptes del "Recordeu" recomanat en català-.

Entre Vinallop i el restaurant dels germans Daudén l'activitat d'obres és imperceptible, si no fos per la senyalització. La via es troba en el mateix estat que fins ara. Malgrat tot les restriccions de velocitat continuen. Fóra bo, com es fa en altres llocs, tapar els senyals mentres no sigui necessari restringir la velocitat. Qui els ha posat ha triat la solució fàcil però, no costaria res fer les coses amb més sentit comú.

Creative Commons License + GNU FDL

2 comentaris:

krusty ha dit...

Avui mateix, fa uns minuts, he pensat lo mateix. Està just davant de los jamones, no??

Unknown ha dit...

Sí, davant del de Daudén.